4/12/15

#DrawbetSeries





http://oddstats.blogspot.gr/search/label/%23DrawbetSeries
"Μπορεί ο παίχτης του στοιχήματος να κερδίσει τους bookies σε βάθος χρόνου;"


Και τι εννοώ με την παραπάνω ερώτηση. Μπορεί ο παίχτης να ποντάρει το αρχικό του κεφάλαιο με τέτοιον τρόπο ώστε αρχικά να μην μηδενιστεί και κατόπιν να αποδίδει κέρδη σταθερά έστω και με μεταπτώσεις;


Φίλοι μου το παραπάνω ήταν είναι και θα είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον που να το έχει καταφέρει συμπεριλαμβανόμενου και του εαυτού μου, τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα.

Και γιατί λέω μέχρι τώρα; Λοιπόν ο λόγος που γράφω το άρθρο αυτό είναι διότι παρατήρησα ή αν θέλετε ανακάλυψα ένα παραθυράκι που ίσως να είναι σε θέση να μας οδηγήσει σε κέρδος σε βάθος χρόνου.


"Το παραθυράκι δεν είναι τίποτα το τρομερό. Δεν είναι κάποια φόρμουλα δεν είναι πρόγραμμα, δεν είναι αλγόριθμος δεν είναι θεωρία πιθανοτήτων και άλλα πολλά"


Τι είναι λοιπόν; Είναι απλά ένα πλήθος αναμετρήσεων που δημιουργείται βάσει ενός απλού αλλά συγκεκριμένου κριτηρίου. Είναι με άλλα λόγια ένα στοιχηματικό πορτοφόλιο το οποίο από το 2010-2011 έως και σήμερα με ποντάρισμα μονάδας σε 571 παιχνίδια που προκρίθηκαν για στοιχηματισμό, έχει αποδώσει 104,7 μονάδες κέρδος. Όταν γράφω κέρδος εννοώ μονάδες που μας επιστράφηκαν μείον μονάδες που ποντάραμε. Δηλαδή ποντάραμε 571 μονάδες και είχαμε επιστροφή 675,7μονάδες.


"Το συγκεκριμένο πορτοφόλιο εκτείνεται στις 4 μεγάλες διοργανώσεις English Premier League, Bundesliga, Serie A και La Liga"


Το ποντάρισμα είναι σταθερά στην ισοπαλία για όλα τα παιχνίδια που προκρίνονται για στοιχηματισμό.


Παρακάτω ακολουθούν κάποιοι βασικοί πίνακες. Θα δείτε ανα χρονιά την απόδοση κερδοφορίας ανά διοργάνωση και συνολικά. Επίσης την απόδοση της κάθε διοργάνωσης χωριστά ανά έτος καθώς και αθροιστικά το κατώτατο και ανώτατο όριο των μονάδων κεφαλαίου.

 






Προσωπικά θα ακολουθήσω το πορτοφόλιο για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν με μικρό πονταρίσματα για τεστ.




Προσωπικά θα χωρίσω το διαθέσιμο κεφάλαιο μου σε 20 ίσα μέρη. Προσέξτε και παρατηρείστε καλά τους πάνω πίνακες. Επειδή οι πίνακες αναφέρονται σε ένα ήδη κλειστό εύρος μιας συγκεκριμένης πορείας και εμείς (όποιος τέλος πάντων επιθυμεί) θα εισέλθουμε τώρα δεν γνωρίζω τη συμπεριφορά της χρονοσειράς από δω και ύστερα.


Δεν μπορώ δηλαδή να ξέρω πόσο θα είναι ένα αρνητικό σερί που τυχόν θα προκύψει. Μπορεί τα επόμενα 10,12 πονταρίσματα να είναι χαμένα και από το 13ο μέχρι το 20ο να έχουμε επιτυχίες. Με αποδόσεις 3,00 και πάνω κατά κύριο λόγο (θυμίζω ότι ποντάρουμε σε ισοπαλίες μόνο) χρειαζόμαστε το 1/3 των πονταρισμάτων για να διατηρούμε το κεφάλαιο μας σταθερό.


Οπότε επειδή στο ξεκίνημα της χρονοσειράς τη σεζόν 2010-2011 κάποια στιγμή η ζημιά είχε φτάσει τις -10 μονάδες λέω ότι θα ξεκινήσω με 20 μονάδες και θα ακολουθήσω τη χρονοσειρά ως το τέλος.


Να έχετε υποψιν ότι οι αποδόσεις των πονταρισμάτων είναι αποδόσεις Ο.Π.Α.Π γεγονός πο σημαίνει ότι όσοι ποντάρατε ιντερνετικά έχετε ίσως ένα 7-8% παραπάνω σε απόδοση.


Ένα τέτοιο πορτοφόλιο θα έλεγα ότι έχει τις ιδιότητες του «ελεύθερου σκοπευτή». Ποντάρουμε μόνο αν το παιχνίδι προκρίνεται βάσει κριτηρίου και ποντάρουμε κάθε φορά σταθερό ποσό. Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε κάθε φορά. Άρα δεν έχουμε το άγχος να κρεμόμαστε πάνω από τα Livescores και να τρώμε τα νύχια μας από την αγωνία.


Είναι περισσότερο σαν να συμμετέχουμε σε ένα επενδυτικό πρόγραμμα. Μας ενδιαφέρει η απόδοση του τζίρου μας μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά όρια. 

Όμως για να σχηματίσουμε την υποσχόμενη συνολική (τελική) απόδοση του εν λόγω πορτοφόλιου δεν γίνεται διαφορετικά από το να ποντάρουμε τυφλά δίχως αισθηματισμούς και προβληματισμούς σε όλα τα παιχνίδια που προκρίνονται αφού φυσικά δεν γίνεται να γνωρίζουμε για το κάθε ένα χωριστά ποια θα είναι η έκβαση.


Το σημαντικότερο είναι η χρονοσειρά (το ποροφόλιο) να συνεχίζει να παράγει κέρδος σε βάθος χρόνου και να υπολογίζουμε όσο πιο σωστά μπορούμε το μέγιστο αρνητικό σερί ώστε να είμαστε πάντα μέσα στο παιχνίδι.


Κλείνοντας παρακαλώ να μην ξεκινήσει κάποιος να ακολουθεί τα παιχνίδια που θα δημοσιεύω αν δεν είναι απόλυτα σίγουρος ότι έχει κατανοήσει σωστά τα παραπάνω γραφόμενα


Για οτιδήποτε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε ώστε να μην έχετε την οποιαδήποτε λανθασμένη εικόνα.


Ευχαριστώ

Δείτε τα πρώτα παιχνίδια εδώ


Twitter:betak0s
Tumblr:betakos.tumblr.com
LinkedIn:betakos
Google+:betakos@hotmail.com
Skype:bet.akos



Δεν υπάρχουν σχόλια: